Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - «پرواز هماي» آهنگساز، خواننده و بازيگر اپراي حلاج، پس از برگزاري اجراهاي متعدد اين پروژه نمايشي-موسيقايي اين بار در مجموعه کاخ نياوران تهران ميزبان دوستداران موسيقي و نمايش خواهد بود.
پرواز هماي که طي يک سال اين اپرا را در مجموعه فرهنگي کاخ موزه سعد آباد، تالار وحدت و سالن ايرانيان و شهرهاي ديگر از جمله تبريز، رشت و شيراز روي صحنه برده، درباره اجراي پيش رو گفت: «تلاش ما بر اين بود که مردادماه امسال مجدداً «اپراي حلاج» را در کاخ موزه سعد آباد به روي صحنه ببريم؛ اما به دليل عدم همکاري مورد انتظار، از اجرا در مجموعه سعدآباد منصرف شديم و اپرا را در کاخ‌موزه نياوران اجرا خواهيم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اين‌که امسال با هزينه و امکانات حرفه‌اي بيشتر ميزبان مخاطبان خواهيم بود. تغييرات عمده اين کنسرت بيشتر در بخش اجرا و فرم و حرکات سماع و نمايشي همچنين استفاده از مدرن‌ترين سيستم تري‌دي مپينگ (سه بُعدي)، ساخت، چيدمان استيج و سکوهايي که براي مخاطبان تعبيه شده، خواهد بود. ما بر اين اساس چيدماني مناسب و زيبا در نظر گرفته ايم که مخاطبان به خوبي بتوانند برنامه را مشاهده کنند. ما بدون استفاده از سلبريتي ها 52 شب «اپراي حلاج» را به روي صحنه برده‌ايم و قرار است که براي 30 شب ديگر نيز در نياوران در روي صحنه باشيم.»
اين اجرا با دوازده نوازنده و يک همخوان و پانزده بازيگر و سماع‌گر تکرار خواهد شد. بر اين اساس خواننده و بازيگر نقش اول پرواز هماي و محمدحسين صفري نقش شبلي را ايفا خواهد کرد. اين در حالي است که پاشا هنجني، سعيد فهيمي، محمود نوذري، مسلم عليپور، ميلاد عليپور، فرشاد رستمي اسفنديار شاهمير، حميدرضا يوسفي، سعيد بهرامي و سپيده ي ابراهيم نژاد نوازندگان اين کنسرت خواهند بود و بهزاد جاودانفر نيز طراح حرکات اين اپراست.
اين آهنگساز درباره نحوه شکل گيري اين پروژه توضيح داد: «سرگذشت غم انگيز حلاج روايت‌گر بخش مهمي از ساختار اجتماعي و تاريخي و فرهنگي ايران است که پرداختن به اين سوژه برايم بيشتر از هر چيزي در دوره و روزگار امروز از اهميت برخوردار است. من يقين دارم استقبال مخاطبان تنها دليلي است که باعث شده اجراي اپراي حلاج را مجدداً به صحنه ببريم.»

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۵۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • بهترین تبلیغات برای لباس فروشی (8 روش رایگان و زود بازده)
  • رمان اجتماعی معمایی «آفرودیت» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • از فردریک تا بازگشت به خان نخست
  • درخواست مخاطبان برای تولید نون‌ خ ۶
  • حرف‌های سلمان نون خ با مردم در ساختمان صدا و سیما |‌ ویدئو
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • بازیگران «نون خ 5» با مخاطبان گفتگو کردند
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر