Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرواز همای با بیان اینکه قدرت اثرگذاری موسیقی گیلانی بسیار زیاد است، گفت: ما در عرصه موسیقی، چهره های گیلانی زیاد داریم اما کمتر به موسیقی بومی و محلی پرداخته اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرواز همای خواننده گیلانی موسیقی سنتی در گفتگو با خبرنگار ۸دی، اظهار کرد: معتقدم موسیقی گیلان ناشناخته نیست اما اساتیدی که از موسیقی گیلان بیرون می روند بیشتر گرایش به موسیقی ملی پیدا می کنند تا موسیقی محلی؛ خب می دانید که امثال استاد فریدون پورضا خیلی کم هستند که فقط موسیقی محلی و گیلانی کار کرده باشند یا مثلا استاد ناصر مسعودی اول در رادیو و… به صورت فارسی اجرا داشت و بعد به سمت موسیقی سنتی گرایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کسی مانند استاد “فریدون پورضا” که فقط موسیقی محلی گیلکی کار کرده باشد تنهاست و دیگران وقت زیادی در این زمینه نگذاشته اند گفت: در موسیقی تالشی ما الان آقای”هادی حمیدی” را داریم و پیش تر هم مرحوم “قسمت خانی” را در این زمینه فعالیت داشت.

پرواز همای با بیان اینکه اصولا کسانی که در موسیقی فارسی فعالیت دارند وقتی به شهرت برسند موسیقی بومی هم کار کنند، باعث ترویج موسیقی محلی می شوند افزود: مثلا گروه “کامکارها” که هم موسیقی فارسی و هم کردی کار می کنند و این امر باعث معرفی و شهرت موسیقی کردی شده است از طرفی آقایان شهرام‌ناظری، خالقی، رزاقی و یوسف زمانی، کیهان کلهر و.. از چهره های شناخته شده موسیقی کردی هستند و این چهره ها به معرفی موسیقی کردی بسیار کمک کرده اند.

خواننده موسیقی سنتی ایران، افزود: ما در عرصه موسیقی، چهره های گیلانی زیاد داریم اما کمتر به موسیقی بومی و محلی پرداخته اند و برخلاف موسیقی، گیلانی ها در سینما موفقیت های زیادی را کسب کرده اند.

قدرت اثرگذاری موسیقی گیلانی بالا است

وی قدرت اثرگذاری موسیقی گیلانی را بسیار زیاد توصیف کرد و گفت: مثلا بعد از پخش سریال “پس از باران” می بینیم خیلی ها عاشق موسیقی گیلانی می شوند یا همین اواخر یکی از کارهای محلی بازخورد خیلی خوبی داشت، پس اثرگذاری موسیقی گیلانی زیاد است اما چهره های شاخصی که آن را عرضه کنند، کم داشته ایم که این شرط مهمی است.

این چهره سرشناس موسیقی ایران عنوان کرد: من هم در این سال ها با تمام وجودم سعی کردم به زبان گیلکی و تالش برنامه اجرا کنم اما خب به تنهایی هم نمی شود کاری کرد.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار ۸دی مبنی بر استقبال مردم از موسیقی بومی و محلی، گفت: می توان گفت موسیقی همواره برای مردم یک پناهگاه اجتماعی بوده، آن ها از مشکلات و مسائلی که با آن درگیرند به موسیقی پناه می برند و از موسیقی استقبال کرده و برای آن ارزش قائل اند.

پرواز همای در ادامه در پاسخ به خبرنگار ۸دی در رابطه با فعالیت های استاد “احمدعلی راغب”، اظهار کرد: “احمدعلی راغب” موفق شده بود اکثر آهنگ ها و سرودهای حماسی در سال های ابتدای انقلاب و جنگ را بسازد و تخصص ویژه ای در ساخت سرود داشت.

وی افزود: ما در شرایط انقلاب و جنگ بودیم و تلویزیون هم به خوراک نیاز داشت که آقای “احمدعلی راغب” در این زمینه تخصص داشتند و خیلی آهنگ هم ساخته اند که شاید ۱۴. ۱۵کار ایشان بیشتر معرفی شده باشد.

کار حرفه ای جایگاهش را پیدا می کند

این چهره سرشناس موسیقی در ادامه در پاسخ به این سؤال که آیا چهره شدن نیاز به حمایت های خاصی دارد، گفت: من خیلی اعتقاد ندارم سیستم باید کسی را محبوب و معرفی کند؛ آنچه محبوبیت و معروفیت می آورد نوع کار و تراز کار است.

وی با بیان اینکه کار اگر قوی و  عالی باشد جایگاهش را در بین مردم که خواستگاه اصلی موسیقی هست پیدا می کند، ادامه داد: بنده بدون هیچ کمکی به “همای” تبدیل شدم و کسی از من حمایت نکرده؛ انسان باید این قدرت را داشته باشد که جایگاهش را پیدا کند؛ کار باید قوی باشد تا طرفدار پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: موسیقی محلی موسیقی بومی پرواز همای چهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۴۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • تیپ خانم مجری محبوب تلویزیون در کنسرت مصطفی راغب | تصویر
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل بازدید کرد
  • چهره متفاوت بازیگر نقش علی در آینه عبرت بعد از ۳۵ سال
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • نحوه انتخاب چوب ترموود